NASTAVIĆU TO DA RADIM U INAT EVROPSKOM PARLAMENTU! Vučić: Ponosan sam na činjenicu da DELEGITIMIŠEM državnost Kosova!

Autor:

Vesti

26.03.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je izveštaj Evropskog parlamenta o Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

- Oni su ovim izveštajem sve sami rekli o sebi. Ja ni reč ne moram da dodam, samo ću da ih citiram. Slušajte šta kažu stručnjaci iz EP: "Primećuje se da sistem Srbije pati od nedostatka resursa" - kaže predsednik i pita:

"Jesu to oni gledali u svoje dvorište ili?".

Što se tzv. Kosova tiče, taj izveštaj, prema njegovim rečima, kaže sledeće:

- Pozivaju na aktivnu regonalnu saradnju, to je izveštaju EP za Kosovo, to je za njih država. Ti koji su glasali za takav izveštaj, da nam kažu šta ti ljudi traže od Srbije - kaže predsednik i dodaje:

- Pišu da postoji zabrinutost u vezi sa kampanjama kako bi se deliegitimisala državnost Kosova. Ja sam ponosan na činjenicu što delegitimišem državnost Kosova. Nastaviću da to radim uprkos, i u inat, Evropskom parlamentu - zaključuje Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

26.03.2021 17:54

Tako se bori za svoj deo svoje parce srca,Kosovo je Srbija,u srcima je nasim!

Rasko

26.03.2021 20:07

Vucic ce sacuvati obraz i cast Srbije nece dozvoliti da je niko ponizava niti da u nedogled postavlja neke ulitamtume.Smeta im da je Srbija stala na noge i daje u mnogo čemu je bolja od njih!!!. Navikli da nas samo blate, ali, neka je Bog uz nas i naši veliki a iskreni prijatelji, Rusija i Kina, oni nam ne trebaju!!!.