ĐILAS BEZOBZIRNI MANIPULATOR! Zna koliko je narodnih para pokrao, pa sad pokušava da se predstavi kao progonjeni političar!

Autor: Republika

Vesti

25.03.2021

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, samozvani lider opozicije, ponovo pravi žrtvu od sebe na medijima koje kontroliše, optužujući vlast da od njega pokušava da "napravi lopova".

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Sprovodeći strategiju klasične zamene teza, Đilas pokušava da sakrije lopovluk predstavljajući se kao tobože progonjeni političar.

Naime, u intervjuu za nedeljnik Vreme, koji je brže bolje prenela televizija N1, Đilas je izjavio kako ga ne bi čudilo "ni da bude priveden".

Iako postoje dokazi o njegovim računima širom sveta, Đilas pokušava da unapred nađe alibi optužujući režim da stoji iza njegovog tobožnjeg progona.

Umesto da javnosti objasni sve detalje vezane za poslovanje svojih firmi u poreskim rajevima, Đilas je ponovo zaigrao na poslednju kartu koja mu je preostala - pa pokušava da se predstavi kao žrtva nekakve diktature.

Podsetimo, ministar finansija Siniša Mali rekao je da je Uprava za sprečavanja pranja novca već pokrenula svoju istragu, a da danas Poreska uprava kreće sa prikupljanjem podataka.

Foto: printscreen
Objava na portalu N1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Sofija

25.03.2021 09:50

Постоји могућност да стврано докаже да није крив ,али његови поступци говоре нешто сасвим другачије

Ivana

25.03.2021 09:57

Djilas je zaista jako bezobrazan lopov i lazov

Eva

25.03.2021 09:58

Gradjani vrlo dobro znaju kakav je Djilas vancaga jedna obicna

ElezM

25.03.2021 10:04

Dzaba Đilasu sve to što radi mi građani dobro znamo za njega. On mora da odgovara za sve što je uradio njemu je mesto u zatvoru.