JADNO! Đilas prepun para sa raznoraznih računa poručio preko svojih medija: Zatvorite narod, neka ne radi ništa, imaju oni love!

Autor:

Vesti

23.03.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, lider SSP i vođa opozicije poručio je preko svojih medija da narod treba da se zatvori, i da ništa da radi jer im pare neće biti potrebne.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

To možda važi za njega jer je prepun para sa raznoraznih računa od Mauricijusa do Hong Konga, koje je ukrao od naroda dok je bio na vlasti, i izneo iz države.

Naime, još jednom je na videlo izašla dvoličnost tajkuna, koji je preko svog novog medija "Danas" optužio Aleksandra Vučića da su gubici privrede zbog eventualnog zatvaranja daleko manji od procena predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Jana

24.03.2021 08:40

Djilas je jedan bednik i zlo od covjeka.

Ratko

24.03.2021 09:58

Đilasovo ponašanje je uvek bilo osiono i bezobrazno.

Vaske

24.03.2021 10:39

Dragan Đilas je dno dna od čoveka nema većeg prevaranta i lažova od njega. Najoštrije osuđujem ovakvo njegovo ponašanje on je čovek zreo za psihijatrijsku ustanovu tamo je njemu mesto.

latinka22

24.03.2021 10:48

U Srbiji ce sve raditi, moramo zbog nas jer mi volimo da radimo.... A ti Djilasu, molim te cuti