POKRENUTA ISTRAGA! Uprava za sprečavanje pranja novca "češlja" Đilasa!

Autor: Republika

Vesti

18.03.2021

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava za sprečavanje pranja novca je u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima preduzela aktivnosti prikupljanja podataka, informacija i dokumentacije u zemlji i inostranstvu u cilju provere bitnih finansijskoobaveštajnih podataka koji ukazuju na sumnju u pranje novca, utaju poreza i prikrivanje stvarnog vlasništva od strane pravnih i fizičkih lica povezanih sa privrednim društvom Ascanius LTD i Draganom Đilasom.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

Podsetimo, detaljnom istragom, utvrđeno je da lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas osim na Mauricijusu i Švajcarckoj, tajne račune ima i u Hong Kongu.

Inače, Dragan Đilas je danas održao konferenciju za štampu na kojoj je držao monolog, ne želevši da odgovori ni na jedno pitanje pristnih novinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mijo

18.03.2021 18:28

Đilas treba da odgovara za sve što je uradio. On je najveći kriminalac i konačno će da odgovara za svoje postupke. Sve treba detaljno ispitati za njegov slučaj.

Ratko

18.03.2021 20:47

Bliži se kraj Djilasove politike što je jako dobro za ovu zemlju.

Sarita

18.03.2021 22:36

Tu će sigurno biti mnogo nepravilnosti. Đilas je naneo veliku štetu budžetu Srbije, za to mora da odgovara.