(AUDIO) DOKAZ: Evo šta je Jelisaveta Vasilić ispričala za Srpski telegraf, a sad LAŽE da nije!

Autor:

Vesti

21.03.2021

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Vasilić iz Saveta za borbu protiv korupcije naprasno je postala "zaboravna". Nakon što je rekla za Srpski telegraf da će Savet istražiti račune predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, otrčala je na N1 i predstavila nas kao lažove koji izmišljaju izjave.

RepublikaFoto: Tanjug
Jelisaveta Vasilić

JASNO KAO DAN

Budući da Vasilić ima poteškoće u prisećanju sopstvenih reči, dostupan je audio zapis njenog razgovora sa našom novinarkom, koji obelodanjujemo:

 

 

 

Podsećamo, Jelisaveta Vasilić iz Saveta za borbu protiv korupcije izjavila je za naš list da je Đilasov slučaj interesantan i da će se prvo obratiti instituciji poverenika.

- Pod jedan, treba se obratiti povereniku za dostupnost informacija jer je to institucija koja treba da ima i dostupne informacije o mnogim ljudima. Ja ću da nazovem sada predsednika da damo nalog ovim našim službama da se obrate za podatke. Obratićemo se prvo povereniku, preko njih mi idemo. I pitaću ga i usmeno da li mu se neko obraćao da vidim, ako se neko već obraćao, onda može, ako je pribavio, da nam da informacije - navela je Vasilićeva u telefonskom razgovoru za Srpski telegraf, objasnivši da bi Savet za borbu protiv korupcije mogao da se obrati i Upravi za sprečavanje pranja novca, ali da je verovatno još uvek rano za njihova saznanja.

OBRNULA PLOČU

Jelisaveta Vasilić je potom brže bolje demantovala sopstvenu izjavu, kao što se vidi iz priloženog. - Povodom pisanja Srpskog telegrafa od 20. marta 2021. godine, gde je spomenuto moje ime i moja navodna izjava, navodim da nikakvu zvaničnu izjavu za taj list nisam dala - saopštila je Vasilić, a preneo portal N1.

Foto: Printscreen/N1
Jelisavetina izjava koju je preneo N1

Tu se nije zaustavila, pa nam je i uputila pretnje. - Ovo je još jedno u nizu neistinito pisanje u vezi sa mnom i mojih izjava, i ubuduće ću na ovakve stvari reagovati unutar naših pravnih institucija - izjavila je.

Đilasovi milioni

Da podsetimo, nakon Mauricijusa i Švajcarske, otkriveno je da su Đilasove baze za čuvanje novca bile i Hongkong i Moldavija. U pomenutim državama Đilas ima sedam računa, sa oko 22 miliona evra, s kojima može da raspolaže. To je verovatno tek vrh ledenog brega ako uzmemo u obzir informacije koje je izneo ministar finansija Siniša Mali, da su, po svemu sudeći, lideru SSP na raspolaganju pare sa više od 50 računa u čak 17 država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

21.03.2021 16:10

Žena zaboravila da je snimana njena izjava ? ... verovatno će prekosutra zaboraviti da je bila i na N1.