ŠEŠELJ RAZBUCAO ĐILASA: Nikakav političar, ali je velemajstor u potkradanju države! EVO ZAŠTO TREBA DA IDE U ZATVOR

Autor:

Vesti

21.03.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je za TV Pink da se Dragan Đilas nije istakao kao političar, ali da je velemajstor u otimanju državne svojine.

Foto: printscreen/TVPink
Vojislav Šešelj

Lider radikala kaže da nikada nije bio na Mauricijusu, ali da se tamo ide preko "Šešeljevskih ostrva".

- Đilas je ukrao preko 600 miliona evra. Ovde se treba voditi istraga šta je Đilas radio kao gradonačelnik Beograda i koliko je troškova pravio nenamenski. Ključna stvar zbog koje bi on morao da ide u zatvor je Most na Adi. Taj most je više nego tri puta skuplje koštao od kineskog mosta. To je suština - rekao je Šešelj.

Lider radikala je komentarisao i Đilasove napade na novinarku "Novosti" Andrijanu Nešić.

- Đilasu su postavljena najškakljivija pitanja. Šta će da odgovori? Da prizna da je lopov? On gubi nerve, to je očigledno. Ne znam zašto zakazuje te konferencije kad se ne snalazi sa novinarima. Ne može on, koji je uhvaćen da krade, da tera inat novinarima. On ako ima neku priču kojom će to objasniti, pa da pridobije novinare... Ovako to ne može, samo dublje upada u provaliju. On ne zna da se bavi politikom, ali je velemajstor da krade državnu imovinu, pre svega - izjavio je predsednik SRS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading