NOVI PAR: Kim Kardašijan posle Kanjea u vezi sa Drejkom?

Autor:

Zabava

21.03.2021

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je pokrenuta brakorazvodna parnica između Kim Kardašijan i Kanje Vesta, ništa nije slutilo na dobro. Kanje je, navodno, promenio brojeve telefona i poručio starleti da će se njihova komunikacija u buduće odvijati preko telohranitelja.

Foto: Printscreen
Drejk i Kim Kardašijan

Američki reper Drejk (34) odavno je "bacio oko" na Kim, a nakon što je razvod postao javna stvar, svoje pretenzije podigao je na viši nivo. On se nada prilici kod Kim čim se ona službeno razvede od repera s kojim ima četvoro dece.

 

- Drejk nikad nije shvatio šta Kim vidi u Kanjeu. Godinama govori kako on nije za nju i kako će Kim završiti u suzama - otkrio je izvor.

Drejk je, navodno, atraktivnoj Kim slao poruke odmah pošto je čuo da je podnela zahtev za razvod braka u februaru.

RepublikaFoto: instagram.com/kimkardashian
Kim Kardašijan

- Iznenadilo ga je što joj je toliko trebalo da shvati, a počeo je da joj šalje poruke čim je postalo jasno da je razvod neizbežan. Spreman je da se nađe s njom čim ona to poželi i uveren je kako će se to dogoditi ubrzo - rekao je izvor blizak Drejku.

Foto: instagram.com/badgalriri
Drejk

Podsetimo, Drejk i Kanje već su imali verbalnih sukoba koji su uglavnom bili povezani sa atraktivnom Kim. Drejkovi fanovi veruju da je on u nekoliko svojih pesama aludirao na to da je imao intimne odnose sa starletom, a Kanjeu se nije svidelo što on to nikada nije javno demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading