REPUBLIKIN RETROVIZOR: Krizni štab doneo NOVE MERE ZA VIKEND, saslušan Vladimir Vuletić, Jokić nastupio na OL-STARU!

Autor:

Vesti

14.03.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Krizni štab

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Krizni štab doneo je nove mere u borbi protiv korone. Bivši potpresednik Partizana Vladimir Vuletić saslušan je u prostorijama SBPOK. Nikola Jokić nastupio na OL-STAR meču i napravio neverovatan šou.

STUPILE NA SNAGU MERE KRIZNOG ŠTABA! Danas samo do prodavnice!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

U petak u 21 sat, shodno odluci Vlade Srbije, počelo je zatvaranje, pa će do ponedeljka u šest sati u Srbiji moći da rade samo prodavnice prehrambene robe, apoteke i benzinske pumpe, kao i pijace.

Sve druge prodavnice kao i ugostiteljski objketi, kafići i restorani, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečije igraonice, teretane, sportski objekti moraju biti zatvoreni do ponedeljka ujutru.

Za vikend će osim prodavnica prehrambene robe, apoteka i benzinskih pumpi moći da rade i ordinacije, laboratorije, stomatološke i veterinarske ordinacije, kiosci i trafike.

Vuletić na stolici za ispitivanje: Saslušan bivši funkcionera Partizana!

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Bivši potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić odazvao se pozivu za informativni razgovor u prostorijama Službe za boru protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu.

Vuletić je u žiži javnosti prethodnih dana zbog veza sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za organizovanje kriminalne grupe, ubistava, prodaje droge i druga krivična dela.

Objavljen je i Vuletićev razgovor s Belivukom u kome ga naziva "bratom", konstatuje da ga "voli"... a onda se otkrilo i da ga je posećivao dok je Belivuk bio u kućnom pritvoru.

VUČIĆ STIGAO U BAHREIN: Prvi srpski predsednik u poseti ovoj kraljevini!

RepublikaFoto: KlikTV/Pink
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je petak u Manamu, glavni grad Bahreina, u zvaničnu posetu, kao prvi predsednik Srbije koji je ikada posetio tu kraljevinu.

Vučića su, na aerodromu, dočekali ministar spoljnih poslova Bahreina Abdulatif bin Rašid Alzijani i guverner Salman bin Isa bin Hindi al Manai-Muharak.

(VIDEO) SVEMIRSKA KOŠARKA NA OL-STARU: Jokić, Lebron i drugovi slavili protiv Tim Duranta, JANIS "KOBI MVP" POSLE BEZGREŠNE PARTIJE!

Sedamdeset godina posle prvog Ol-star meča odigranog u Boston Gardenu, Atlanta je bila domaćin još jednog okupljanja najboljih košarkaša današnjice.

Bilo je pitanje da li će se uopšte održati Ol-star, mnoge od najvećih zvezda u NBA bile su protiv, ali kada je došlo do samog spektakla, svi su zaboravili na brige i svetu priredili pravi šou.

Tim Lebron slavio je protiv Tim Duranta rezultatom 170:150.

Evropska zvezda proglašena je za MVP-a, ali to nije bio naš Nikola Jokić, koji je odigrao krajnje skroman meč, već vladajući, pravi MVP, Janis Adetokumbo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading