VULIN OTKRIO: MUP POSLAO ZAHTEV DA SE DAVIDOVIĆ JAVI U SBPOK!

Autor: Republika.rs

Vesti

12.03.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije Aleksandar Vulin rekao je na današnjoj sednici Skupštine Beograda da je MUP poslao zvaničan zahtev da se Miodrag Daka Davidović, zbog tvrdnji da je predsednik Vučić naručio atentat na njega, javi u SBPOK, te da se izjasni o svim saznanjima koje ima.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Ako to ne bude uradio, mi ćemo preduzeti sve pravne radnje da tražimo njegovo izjašnjenje, jer to što je rekao mora da podeli sa nadležnim organima u zemlji. Ukoliko ne dođe u policijsku stanicu i neće da podeli saznanja sa nama, plašim se da je u pitanju njegova zla namera i još jedna laž plasirana da povredi predsednika Aleksandra Vučića - rekao je ministar Vulin.

Ministar je najavio da ukoliko to ne uradi Srbija će tražiti njegovo izručenje.

Prema njegovim rečima, praksa davanja obaveštenja o ovakvim saznanjima biće uvedena za sve učesnike u javnom životu.

- Ako imaš takva saznanja, reč takve težine, policija je tvoja adresa, dođi i reci nam, a mi ćemo učiniti sve da sve što kažete bude rasvetljeno - poručio je ministar Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

12.03.2021 19:21

Od laži tajkune i da se samo predstavljaju javnosti kao žrtve to im niko neće poverovati. Ni Davidoviću, ni Đilasu zaista ne verujem.

Nikola

13.03.2021 07:31

Treba se boriti protiv ovakvih ljudi. Bravo za Vulina.