Đukanović: RAZUMEM NERVOZU MIKIJA ALEKSIĆA JER JE VUČIĆ ODLUČIO DA NA POLIGRAFU ODGOVORI NA SVE NJEGOVE LAŽI!

Autor: Republika.rs

Vesti

12.03.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Srpske napredne stranke i narodni poslanik u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović oglasio se na društvenoj mreži Parler nakon skandaloznih napada potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Naime, predsednik Vučić se našao na meti napada Aleksića jer je rekao da želi da bude ispitan na poligrafu u vezi sa Jovanjicom.


Razumem nervozu Mikija Aleksića zato što je predsednik Srbije odlučio da baš na poligrafu pred kompletnom javnošću odgovori na sve laži koje je Aleksić lansirao oko “Jovanjice”. Razume se, u strahu su velike oči, a mali portparol Aleksić moraće da se suoči sa činjenicom da ortaci iz MUP-a koji su ga filovali lažima više to ne mogu da čine. Razumem i kolegu advokata Vladimira Gajića i njegovu nervozu, tim pre jer njegov klijent Dijana Hrkalović odbija poligraf. Zanimljiva nedelja sledi – napisao je Đukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading