(FOTO) VUČIĆ SE SASTAO SA PRESTOLONASLEDNIKOM ABU DABIJA: Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije!

Autor:

Vesti

11.03.2021

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sastao se danas sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga UAE, šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Aleksandar Vučić

To je objavljeno na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav", uz fotografije susreta koje je Vučić imao.

 

Vučić je prethodno razgovarao danas u Abu Dabiju sa Kaldunom Al-Mubarakom, generalnim direktorom "Mubadala Investment Company".

- Izvanredan sastanak sa velikim prijateljem Srbije i mojim dragim drugom Kaldunom Al-Mubarakom o svim važnim temama, a posebno o vakcinaciji i donosim strateški važne vesti za Srbiju - naveo je Vučić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivana

11.03.2021 16:50

Kao što je i očekivano, ova poseta doprineće jačanu i unapređenju saradnje i iznedriti će neke nove strateški važne projekte.

Zoran

11.03.2021 17:12

Još jednom pokazujemo da Srbija može, hoće i mora da saradjuje sa svim zemljama sveta. Samo napred.

Jovana

11.03.2021 18:11

Радни састанак, који много обећава , којим се перманентно унапређују билатерални и економски односи две пријатељске земље, а притом разговара о горућем проблему-ковиду и сузбијању истог!

Ivana

11.03.2021 19:23

Treba da se sastane sa pravim ljudima, hvala predsedniče što na sve načine pokušavate da našu državu jačate. Nama je zaista potrebno da građani Srbije žive bolje.