(VIDEO) DA LI OVO MOŽE DA SE KUPI OD PROFESORSKE PLATE!? Pogledajte kako se Vladimir Vuletić bahati i vozika u luksuznom automobilu!

Autor: Republika

Vesti

10.03.2021

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Vuletić, profesor Pravnog fakulteta u Beogradu i doskorašnji potpredsednik FK Partizan, koji se dovodi u vezu sa mafijaškim klanom Veljka Belivuka, baškari se i vozika u luksuznom automobilu.

RepublikaFoto: Starsport

Republika je došla do ekskluzivnog snimka gde se vidi kako Vladimir Vuletić bahati po auto-putu, za koji je malo verovatno da je uspeo da ga kupi od profesorske plate na Pravnom fakultetu, koja se kreće oko 90.000 dinara.

Podsećamo da se profesor Vuletić, od hapšenja Veljka Belivuka i njegove ekipe, koji su osumnjičeni za više ubistava, često dovodio u vezu sa njima.

Naš portal uspeo je čak da ekskluzivno dođe do snimka razgovora između Belivuka i Vuletića, gde je profesor ovog okorelog kriminalca nazvao bratom i poručio mu da ga mnogo voli, na šta je ovaj odgovorio da i on voli njega. A, očigledno je bilo i da se dogovaraju i oko primopredaje novca.

Više o Vuletićevoj povezanosti sa Belivukovom ekipom možete pročitati u seriji koje smo objavljivali ranije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Lena

10.03.2021 10:29

Vuletic se ocigledno previse razmahao i umislio da je jaci od drzave, tako da je krajnje vreme da padne na zemlju i odgovara za sva ucinjena dela! Ovo je opomena svima ostlalima i dokaz da nema nedodirljivih pred zakonom!

Odgovori 10 2
Bojana

10.03.2021 10:32

Mnogi se profesori voze gradskim prevozom, a Vuletic se bahati, videcemo cijim parama, a moemo i da pretpostavimo.

Odgovori 10 1
Jelena

10.03.2021 10:40

Tesko da iko moze ovoliko stavri da Vam popakuju profesore, ali verujem ja da cete Vi to lepo objasniti tuziocu!!!

Jovana

10.03.2021 11:07

Zanimljiv će biti i rasplet svega, da ne dosegne sve ovo i do nekih koalicionih, možda?!