SUSNEŽICA I SNEG STVARAJU PROBLEME U SAOBRAĆAJU! Opasnost i od poledice!

Autor: Republika

Vesti

10.03.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša i susnežica u nižim, a sneg u višim predelima danas će vozačima uz niže temperature i opasnost od poledice sigurno otežavati vožnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Magla, sumaglica i niska oblačnost smanjuju vidljivost, a voda na kolovozu popunjava kolotrage, neravnine i druga oštećenja, saopštio je AMSS.

Povremene snežne padavine u planinskim predelima donose sloj raskvašenog snega po putu, koji se prvo formira na prevojima i usponima, a tada je potrebno prilagoditi vožnju svim ograničenjima predviđenim za zimske uslove vožnje.

- Na autoputu E-763, zbog snežnih padavina ograničena je brzina kretanja vozila u zoni petlje Ljig, na 100 km/h, a u zoni tunela Brančić, na 80 km/h. Vozačima se savetuje da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu - saopštili su Putevi Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading