UDAR IZ ZAGREBA! BRUTALNA HAJKA U PUNOM JEKU: U specijalnu operaciju uključili se i dežurni hejteri!

Autor: Republika

Vesti

09.03.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je hrvatski bilten Večernji list Aleksandra Vučića nazvao "psihipatom", što je nezabeležen medijski skandal na ovim prostorima, u hajku na srpskog predsednika uključio se i hrvatski portal Dnevno, ali i osvedočeni srbomrsci iz Srbije poput Dinka Gruhonjića, otkriva Republika.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ/printscreen
Aleksandar Vučić, Dinko Gruhonjić i tekst objavljen na portalu Dnevno.hr

I to samo zato što se, za razliku od pojedinaca koji su vodili državu pre njega, drznuo da progovori o stradanju svog naroda u zločinačkoj NDH i golgotama koji je srpski narod prošao u ustaškim fabrikama smrti poput logora Jasenovac.

Štaviše, predsednik Vučić uspeo da je, opet za razliku od onih koji nisu hteli ili nisu smeli, da se za vreme njegovog mandata snimi film "Dara iz Jasenovca", neprocenjivo svedočanstvo o stradanima Srba samo zato što su Srbi.

Uz sve to, predsednik je dirnuo i u osinje gnezdo i najavio da će ubuduće država biti ta koja će pisati udžbenike iz istorije i geografije, kako budući naraštaji nikada ne bi zaboravili užase kroz koje su njihovi sunarodnici prošli u Nezavisnoj državi Hrvatskoj.

RepublikaFoto: youtube.com/Al Jazeera Balkans
Dinko Gruhonjić

Sve to skupa, toliko je pogodilo neoustaške medije u Hrvatskoj pa su đonom krenuli na srpskog predsednika.

Tako portal Dnevno, odmah nakon Večernjeg lista koji će u istoriji medijskog beščašća ostati upamćen po tome što je predsednika druge države nazvao "psihipatom", objavio tekst u kome Vučića optužuje da radi na "reviziji istorije".

Foto: printscreen

Da sve bude gore, nema samo što su se zbog predsednikovog doslednog insistiranja na nacionalnim interesima Srbije uzbudili u Zagrebu, već se Vučić našao na meti i domaćih dušebrižnika kakav je Dinko Gruhonjić.

On je, naime, otišao toliko daleko da je na jednom od opsurnih portala, predsednika Srbije nazvao "moralnim idiotom"(?!?).

Međutim, narodu u Srbiji je sve odavno jasno, pa kada Hrvati i Gruhonjić i njemu slični napadaju Vučića, mora da predsednik nešto dobro radi za Srbe i Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baki

09.03.2021 11:27

Još više filmova i serija o genocidu i zločinima NDH, u udžbenicima akcentirati istinu, bez obzira kome je to po volji ili nije. Ogoliti istinu o ustašama i drugima koji su se hranili umiranjem Srba. I ne obazirati se šta govore umobolni u Hrvatskoj i umobolnici iz Srbije.