Vučićevo obraćanje imalo 30 MILIONA PREGLEDA: Govor predsednika Srbije masovno gledan i kod nas i u Kini

Autor:

Vesti

06.03.2021

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video jučerašnjeg obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa aerodroma “Nikola Tesla”, gde je dočekao 500.000 vakcina Sinofarm, imao je 30 miliona pregleda.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

- Zahvalan Kini, ponosan na Srbiju - napisao je Aleksandar Vučić na Instagram nalogu “Budućnost Srbije” pored snimka sa aerodroma.

Njegova zahvalnica prijateljskom narodu Kine masovno je gledana kako u Srbiji, tako i u najmnogoljudnijoj zemlji sveta, pa je snimak imao više od neverovatnih 30 miliona pregleda.

Vučić je sinoć naveo da je, mimo protokola, dočekao naš najveći avion ”erbas A330” koji je dopremio pola miliona Sinofarmovih vakcina iz Kine.

- Još jednom iskazujem poštovanje kineskom predsedniku Si Đinpingu i prijateljskom kineskom narodu - rekao je Vučić i dodao da je do sada u Srbiju stiglo 2.620.000 vakcina, a da je ukupno ugovoreno 13.350.000.

Predsednik Vučić je pozvao građane da se vakcinišu, ”da na taj način spasavamo živote i da se borimo za našu Srbiju”.

- Zahvalan sam Narodnoj Republici Kini, hvala vam. Ponosan sam na Srbiju. Živela Srbija - rekao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Filip

06.03.2021 18:29

Zato što je to velika povezanost još iu doba Tita

Ivana

07.03.2021 01:42

To je ono što je interesovalo narod u Srbiji, vakcine i zaštita od Covida 19. Građani Srbije su zaista zahvalni našem predsedniku na svemu što radi za interes naroda i države.