VEČERAS ĆEMO VIDETI GROZOTE BELIVUKOVIH ZLOČINA? Predsednik Vučić se obraća javnosti posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost

Autor: Republika

Vesti

06.03.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predsedavaće večeras sednicom Saveta za nacionalnu bezbednost, a potom će se obratiti javnosti i verovatno izneti detalje o kriminalnog grupi koje je predvodio Veljko Belivuk

RepublikaFoto: Starsport/Tanjug/R.Prelić
Večeras ćemo videti Belivukove zločine

Sednica je zakazana u 18.00 časova, u Palati Srbija, saopštila je pres služba predsednika.

Nakon sednice Saveta, oko 20.00 do 21.00 čas, u zavisnosti od trajanja sednice, očekuje se obraćanje predsednika, precizira se u saopštenju.

 

Predsednik Srbije ranije danas je najavio da neće biti prikazane najmonstruoznije stvari koje su kriminalci pod komandom Velje Nevolje činili.

- Donećemo večeras odluku, danas će razgovarati Tužilaštvo, oni znaju šta im je činiti i šta će biti objavljeno. Nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, zbog zahteva roditelja, ali će narod videti sa kojim monstrumima smo imali posla - rekao je predsednik Vučić pred večerašnju sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dane

06.03.2021 14:22

Svaki kriminal nosi grozote sa sobom bitno je da smo stali belivuk u na kraj

Milan

06.03.2021 15:11

Dosli je vreme da pravda dodje do izražaja...

Ivana

06.03.2021 15:48

Ovde nema iskrene i prave borbe protiv kriminala ovo je čisto zamajavanje naroda sa jednim Belivukom, i dalje je Aleksandru Vučiću glava u torbi od svakakvih ljudi, koji su izneli novac iz Srbije, koji su u svim državnim strukturama gledali samo svoje interese.

Gorana

06.03.2021 15:49

Šta god da je u pitanju i to mora izaći na videlo.