KOKEZA CILJAO PREMIJERSKO MESTO! Prvi čovek FSS planirao da sruši predsednika Vučića i preuzme vlast

Autor: Republika

Vesti

04.03.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza poverio se prijateljima i rekao im da je sa strancima sve dogovoreno i da će on biti novi premijer čim se završi sa Vučićem.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL/ST/V. LUKIĆ
Slaviša Kokeza planirao da sruši predsednika Vučića i preuzme vlast

Prvi čovek srpskog fudbala Slaviša Kokeza bio je ubeđen da će biti novi premijer Srbije! Predsednik FSS, koji je u nedelju priveden u prostorije SBPOK na informativni razgovor zbog navodnih veza sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka, očekivao je da će naslediti Anu Brnabić.

 

Kokeza je mesecima unazad najbližim saradnicima i prijateljima u poverenju pričao da je "sve već dogovoreno sa strancima" i da će njegova ekipa preuzeti vlast "čim se završi sa Vučićem".

- Slaviša je bio potpuno ubeđen da će u Srbiji uskoro doći do političkog prevrata i da će posle toga on biti jedan od vodećih ljudi u zemlji. U nekoliko navrata je prijateljima pričao veoma opasne stvari. Između ostalog, jednom prilikom je zaverenički kazao "Čim završimo s bratom, ovaj će biti samo glineni golub". Nije pominjao imena, ali se osnovano sumnja da je Kokeza mislio na predsednika Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja - rekao je izvor Informera.

Inače, Kokeza je tokom informativnog razgovora u SBPOK odbio testiranje na poligrafu, a otkrio je da mu je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović. Ovaj se potom branio skandaloznim saopštenjem, koje nije smeo lično da potpiše, već je to radio krijući se iza suda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sara

04.03.2021 10:13

Čitajući tekst smejala sam se, zar je neko mogao da ima poverenje u čuveka koji je prodavao devize na ulici!!!. Ni manje ni više prostak polakomio se da bude premijer!!!.