KOKEZA KRIJE ISTINU O ATENTATU NA VUČIĆA?! Detektiv otkriva: Kad neko odbije poligraf, to je znak DA NEŠTO PREĆUTKUJE!

Autor: Republika

Hronika

01.03.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek FSS je odbio poligrafsko ispitivanje, i tako izbegao da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremanju atentata na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

RepublikaFoto: Starsport
Slaviša Kokeza

Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), priveden je juče na informativni razgovor zbog sumnje da je tesno sarađivao s mafijom. On je tom prilikom odbio poligrafsko ispitivanje, pa tako i da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

Kokeza je pušten posle nekoliko sati provedenih na saslušanju, a s obzirom na to da će istraga biti nastavljena i narednih dana, prvi čovek FSS svakako će biti predmet interesovanja nadležnih organa.

Inače, Kokeza nije hteo da ide na detektor laži ni kad je bilo reči o mnogo lakšim pitanjima i temama.

Tako nije odgovorio ni na optužbe da je zgrnuo milione uz pomoć mafije. Na pitanje operativaca SBPOK zašto ne želi da se podvrgne poligrafu, rekao je da mu je to savetovao predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović!

Ovo je bacilo potpuno novo svetlo na ceo slučaj, jer je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik Višeg suda.

Detektiv Stevan Đokić, vlasnik firme DBA, kaže da se onaj ko odbije poligraf nečega plaši.

- To znači da se plaši da će se nešto saznati. Poligraf se kod nas koristi kao indicija, da bi usmerili istragu na pravi put. Kada neko odbije poligraf, pretpostavlja se da nešto krije. Ne mora da znači da je vezano za taj slučaj, ali može da postoji nešto drugo, pa da zbog toga padne - kaže Đokić za Objektiv.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading