Odložena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, evo kada će se održati!

Autor:

Vesti

26.02.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je najavljena za večeras u 19 časova, odlaže se za sledeću nedelju, potvrđeno je RTS-u.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je, nakon sastanka sa predstavnicima Srba sa KiM, mogućnost da zbog novih saznanja državnih organa u borbi protiv organizovanog kriminala sednica bude odložena.

"Dobio sam određene informacije, pa je moguće da pomerimo održavanje sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, velike su teme, ali to ćemo znati u roku naredna dva sata da ne bismo napravili formalno-pravnu grešku", rekao je Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanje novinara da li postoje neka nova sazanja u borbi države protiv kriminala.

U svakom slučaju borba će biti nastavljena i država će se brutalno, ozbiljno i odgovorno obračunati sa onima koji su mislili da je odsecanje glava onih kojim im se ne dopadaju način rešavanja problema, poručio je Vučić.

"Sve što mogu da kažem kada nam formalno pravne pretpostavke budu dozvolile i kada budemo sve činjenice stavili na sto i pokazali, narod u Srbji biće blago rečeno šokiran. Pa ću onda da pitam te stručnjake koga su štitili i da li bi voleli da se to bilo kome i bilo kome dogodi", istakao je Vučić.

Prvobitno vanredna sednica Saveta za nacionalnu bezbednost bila je zakazana večeras u 19 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Alexa

26.02.2021 15:38

Apsolutno niko nije jači od države. Stop kriminalu i lopovluku!

Bogdan

26.02.2021 16:40

Očekujem da krenu nova hapšenja i svako koje zloupotrebio svoju funkciju treba da bude procesuiran.

Cvetanka

26.02.2021 17:08

Samim odlaganjem sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, samo nam govori da za narednu nedelju možemo da očekujemo još bolje rezultate.

Ivana

26.02.2021 18:23

Ocekujemo sednicu saveta za nacionalnu bezbednost, koja ce biti sledece nedelje, nadamo se dobrom ishodu!