POMINJE I MALE ĐOKICE! JEREMIĆU OZBILJNO NIJE DOBRO: Preti, vređa i ponižava pratioce na "Tviteru"!

Autor: Republika

Vesti

24.02.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić doživeo je nervni slom na Tviteru i počeo da se svađa sa pratiocima, koristeći prostački, uličarski rečnik!

RepublikaFoto: printscreen/N1

Svestan da ga niko ne voli, ušao je u skandaloznu raspravu, a devojci koja ga je optužila da se okoristio o festival kućnih ljubimaca poručio je da "laže kao pas", a potom nastavio:

- Kaže to Suzi Ovca, odnosno @MaliDjoka1, ako ćemo zvanično. Ovce sa malim đokama, koji žive kao paraziti. Vučić ih plaća od para koje besomučno pozajmljuje u inostranstvu, a koje će jednog dana morati da vraćaju naša deca. Zato ćemo Vas brutalno pokažnjavati - izneo je Jeremić brutalne pretnje.

Kada ga je drugi tviteraš upitao da li je normalno da političari prete ljudima, lider Narodne stranke je nastavio da ponižava, vređa i ucenjuje:

- Ja neću biti u zatvoru, moram da Vas razočaram. A Vama će septička jama ostati stvarnost u kojoj ste se rodili i u kojoj živite, jer bolje u životu niste zaslužili - napisao je.

Jeremić je potom otišao korak dalje, pa je još jednom tviterašu uputio jezive pretnje.

- Aleksandre Vlajkoviću, na listi si. Nećemo te zaboraviti, prijatelju. Zapamti šta sam rekao - pretio je Jeremić.

Mladić je na to odgovorio da ga Jeremićeve pretnje ne mogu uplašiti, te da će građani naredne godine na izborima pokazati šta misle o njemu, ali je Vuka ovo samo još više razbesnelo:

- Proći će i ovo zlo, kao i svako pre njega a onda će Vas snaći ono što ste zaslužili. Nećete Vi biti kažnjeni iz osvete, već zato da se zlo nikada ne bi ponovilo - nastavio je da preti.

Kada mu je jedna tviterašica poručila da studenti danas razmišljaju svojom glavom i da ih je teško zavesti neistinama, Jeremić ju je nazvao "jadnicom koja se bavi moralnom prostitucijom"!

RepublikaFoto: printscreen/N1

- Milice, jadnice nesposobna da za život zarađuješ drugačije nego moralnom prostitucijom. Ti mladi, koji za razliku od tvojih vlasnika ne kupuju diplome i koji razmišljaju svojom glavom – oni će biti graditelji Srbije nakon što Vas pošaljemo tamo gde pripadate – u kanalizaciju - nastavio je sa gnusnim uvredama i pretnjama lider Narodne stranke.

Kada je još jedna korisnica Tvitera iznela svoje mišljenje – da bi mladi pobegli glavom bez obzira od Jeremića kad bi znali koliko on zapravo “voli Srbiju”, poručio je da joj “identitet neće ostati skriven i da će prati klozete do kraja života!

- Aleks, kada se sve ovo završi, preuzećemo botovske servere. Neće ostati skriven nijedan identitet. Uključujući tvoj. Praćeš klozete do kraja života - nastavio je Vuk.

Jeremić je na kraju uputio niz stravičnih pretnji i uvreda:

- Nemojte jednog dana da baš mnogo cvilite. Vidite da Vam izlazim u susret – odgovaram Vam, a to Vam donosi botovske bodove kod gazde. Uživajte dok još možete, ali ne zaboravite da sam Vas zapamtio. Zašto baš Vas, od sveg ljudskog otpada sličnog Vama, ne bih znao. Ali eto.

Očajni Jeremić je očigledno shvatio šta građani Srbije zapravo misle o njemu, pa je u nervnom rastrojstvu počeo da vređa, ponižava i preti ljudima koji su izneli svoje mišljenje. Ovakvo skandalozno ponašanje ne priliči nikome, a kamoli političaru i bez sumnje je da bi ga se svako normalan postideo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
lak

24.02.2021 12:28

Jeremc je nacisto prolupao.

Ceca

24.02.2021 12:37

E Jeremicu,Jeremicu do kad ces da vices,ostalo ti jos malo glasa

Zeca

24.02.2021 12:41

Ne moze Jeremic nista Vucicu, pa se okomio na obicne gradjane.

Davor

24.02.2021 12:42

I posle se jos Jeremic cudi zasto nema podrsku gradjana Srbije.