VUK JEREMIĆ PLJUNUO, PA POLIZAO: Do juče kritikovao državu Srbiju i kinesku vakcinu, danas želi da je primi i tvrdi da je najbolja?!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić još jednom je naprasno promenio svoje mišljenje i pokazao "kratku pamet"! Ovog puta reč je o vakcinama, koje je prvobitno kritikovao, ali sada ima drugačije mišljenje...

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

Da podsetimo, Jeremić je do juče kritikovao državu Srbiju, nabavku vakcina, kao uostalom i sve vezano za borbu protiv korone... On je čak imao zamerke i na kinesku vakcinu, ali sada se odjednom dogodio veliki preokret! 

Ne samo da nema ništa protiv kineske vakcine, nego i želi da je primi! 

Pokušao je Jeremić da se pravda na Tviteru, ali više je nego očigledno da je još jednom dokazano da opozicija u želji da po svaku cenu kritikuje vrlo često skače sama sebi u stomak!

Jeremić je nedavno kritikovao i Krizni štab, a govorio je i da razume zabrinutost građana zbog vakcine. Čini se da je ta "zabrinutost" kod njega isparila, ako je sudeći po njegovom potezu i želji da se vakciniše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (25)

Loading
Dejo

04.02.2021 10:40

On ne zna više šta priča on je po meni dno dna. Blato od čoveka!!

Slavica

04.02.2021 10:40

Šta drugo reći sem da je obmanjivao narod, a sada i sam hoće da izvrsi imunizaciju.

Ana

04.02.2021 10:48

Time je dokazao kakav je covek ustvari, da jedno kaze drugo radi.

Ivana

04.02.2021 10:53

Pa da, ovako nesto smo i očekivali od njega