(FOTO) UŽASAN SLUČAJ ZLOSTAVLJANJA PSA U LAJKOVCU! Vlasnik se još pohvalio njegovim umećem! LEVIJATAN NAJAVLJUJE TUŽBU!

Autor: Republika

Vesti

23.02.2021

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Levijatan objavio je na svom Fejsbuk profilu još jednu uznemirujući sliku zlostavljanog psa i najavio tužbu protiv njegovog vlasnika, izvesnog Bojana M. iz Lajkovca.

RepublikaFoto: printskrin/facebook/levijatan

- Bojan Milivojević, Lajkovac. Sam sebe namestio za teško krivično delo. Za zabeležiti je da nismo izgubili ni jedan proces, delite što više radi javnosti koja misli da je ovo dozvoljeno. Ovo je teško krivično delo iz člana 269. - piše na Fejsgupi "Levijatana", ispod slike na kojoj se vidi pas, očigledno u naručju svog vlasnika, izranjavan do krvi.

Ako je suditi po statusu mladića, koga je "Levijatan" identifikovao kao Bojana Milivojevića, pas je pre nego što je uslikan, korišćen za lov na jazavce. 

- Ovo je jamarenje na jazavca od sat vremena, morao sam da izbacim, muka mi od pojedinaca što se*u i od njihovih snimaka, imaju po 70 godina a ne mogu ni pečurku da iskopaju, a kamoli jazavca. Lajkovac na dlanu, da vidimo gde je sad Srbija, Srem i ostali... - napisao je, očigledno vlasnik nesrećnog psa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Igor

15.12.2021 17:26

Sami prave snimke i iznose lazi... Provereno je da nijedan spor nisu dobili na sudu... Sve sto rade rade iskljucivo radi licne promocije koja je zasnovana na lazima...