PRE ĆE BITI PERAČ PARA! Đilas izjavio da je bio uspešan i kao perač prozora

Autor: Republika

Vesti

22.02.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pojavio se u naručenoj emisiji na jednom od portala pod njegovom kontrolom i šokirao javnost tvrdnjom da je “bio uspešan i kao perač prozora”.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Većini građana Srbije nije poznato da je Đilas nekad zarađivao perući prozore, ali im je poznato da se obogatio sumnjivim poslovima dok je bio na vlasti, poput reketiranja graditelja Mosta na Adi u vreme kad je bio gradonačelnik Beograda.

Đilas je vrlo dobro znao da sakrije tragove prljavog novca i da taj novac opere, da bi na kraju stigao do cifre od 619 miliona evra.

U tako stečenom bogatstvu uživao je i njegov brat Gojko, koji je vlasnik čak 35 nekretnina u Beogradu i drugim gradovima Srbije.

Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Marko

22.02.2021 16:11

Naravno da Đilas ništa osim novca nije prao, a verovatno ima nisko mišljenje o narodu kada ovakvim pričama vređa našu inteligenciju.

Straja

22.02.2021 16:13

Ovaj je ispao iz vinkle.

Natasa

22.02.2021 16:15

Još jedan neuspeli pokušaj Đilasa, da ispadne pošten i častan čovek. Samo je dobar glumac. Ništa više.

Milos Veliki

22.02.2021 16:15

On treba da odgovara za ta pranja para i lopovluke zbog kojih smo se vratili u nazad. Za unistene firme po Srbiji i rasprodate u bescenje.