KONAČNO SPREMNA! Mala Anika se oporavila i uskoro prima najskuplji lek na svetu!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom decembra Srbiju je obradovala vest da je novac za lečenje Anike Manić prikupljen i da će uskoro krenuti na analize i pripreme za dugo očekivanu terapiju.

RepublikaFoto: Budi human
mala Anika

Međutim, usled infekcije koju je ova devojčica dobila u januaru, sreća je bila kratkog daha. Prošao je mesec pun iščekivanja i nadanja i sada su njeni roditelji ponovo obradovali Srbiju lepim vestima.

Na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život" objavljeno je da se Anika oporavila od infekcije i da je spremna da uskoro započne svoju najveću borbu.

- Prošlo je mesec dana od kako je Anikin put na terapiju odložen. Mesec pun iščekivanja, nestrpljenja, strepnje. Ali i pun lepote. Anika se oporavila od infekcije koju je imala u januaru i koja nas je izbacila iz "normalnog" (ako tako možemo da kažemo) toka života. Sada je ponovo stabilna i nadamo se da će tako ostati još ovaj jedan dugi zimski mesec. Mnogo nam je vesela, radoznala i uživa u snegu kad god se ukaže prilika. Nadamo se da će još jedan mesec brzo proći, da nas neće iznenaditi opet neka infekcija, i da ćemo se za mesec dana javiti sa najlepšim vestima. Čekamo doktore da se jave u martu, pa da krenemo sa ponovnim testiranjima i pripremama za terapiju. Hvala vam što mislite na našu Aniku, što nam šaljete pozitivnu energiju da istrajemo, što ste nam pokazali da su čuda moguća. Super Anika vam šalje snežne pozdrave! - piše na pomenutoj Fejsbuk stranici.

 
Nakon vesti, stigle su reči podrške i čini se, cela Srbija se nada da će ova mala heroina odlazak u Budimpeštu dočekati u dobrom raspoloženju i zdravlju i uskoro dobiti šansu za lepše i opuštenije detinjstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading