RIZIKUJUĆI SOPSTVENI ŽIVOT BORE SE PROTIV OKORELIH KRIMINALACA: Vulin pohvalio policajce koji su hapsili Velju Nevolju!

Autor: Republika

Vesti

16.02.2021

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je danas da su pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u prethodnom periodu ostvarili zavidne rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i suzbijanja trgovine narkoticima istakavši da očekuje da će ti rezultati u narednom periodu biti još bolji.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Ministar Vulin je u Nastavnom centru Makiš, sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom SBPOK-a Ninoslavom Cmolićem obišao pripadnike Odseka za policijsko hapšenje, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i prisustvovao vežbi u kojoj su prikazali veštine i sposobnosti u savladavanju pripadnika organizovanih kriminalnih grupa. 

Ministar je istakao da pripadnici ovog Odseka učestvuju u hapšenjima visokog rizika, izlažu svoj život opasnostima i čine sve kako bi u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova, sklonili kriminalce sa ulica i osigurali bezbednost građana. 

U poslednja tri meseca, kako je naglasio ministar Vulin, procesuirano je devet organizovanih kriminalnih grupa i uhapšeno 78 osoba osumnjičenih da su bili njihovi članovi  i u svim tim hapšenjima učestvovali su pripadnici ove jedinice. 

Ministar je posebno pohvalio rad pripadnika ove jedinice na hapšenju pripadnika organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković. 

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće da ulaže u poboljšanje uslova rada ovih ljudi, kroz nabavku nove opreme i naoružanja, jer ulaganjem u njih ulažemo u našu bezbednost. Oni su tu da se obračunaju i sa najokorelijim kriminalcima rizikujući pritom i sopstveni život i zato zaslužuju naše poštovanje - naglasio je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading