LAŽOV UHVAĆEN U MASNOJ LAŽI! Đilas kuka na cenzuru u medijima, A KADA TREBA DA ODGOVORI NA ŠKAKLJIVA PITANJA - U ZEMLJU PROPADNE!

Autor: Republika

Vesti

12.02.2021

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraz đon!

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Iako na sav glas svakodnevno kuka da u Srbiji vlada strašna medijska cenzura, kada se suoči sa pravim pitanjima, lider Stranke slobode i pravde, žuti tajkun Dragan Đilas - naprosto zaćuti!

Redakciji Srpskog telegrafa, naime, stigao je Đilasov dopis u kojem je zatražio da objavimo njegov demanti, tvrdeći da su ga nismo zvali za komentar saznanja koja se odnose na to da je Đilas sa svojim bratom Gojkom u Švajcarsku prebacio pet miliona evra u pokušaju da izbegne plaćanje poreza.

Međutim, da je Đilas i ovoga puta slagao potvrđuje i fotografija poruka koju je novinarka Srpskog telegrafa uputila Đilasu.

RepublikaFoto: printscreen
Dokaz: Poruka koju smo prosledili Draganu Đilasu

- Gospodine Đilas, zamolila bih za komentar na to što ste, kako navode mediji, u nameri da izbegnete plaćanje poreza u Srbiji prebacili pet miliona evra u Švajcarsku - stoji u poruci koju smo prosledili Đilasu, a na koju se vođa opozicije nije udostojio da odgovori.

I baš kao što je nedavno potrčao da primi vakcinu iako je na sav glas kritikovao vlast u Srbiji i nabavku cepiva, o čemu je Republika već pisala, tako je i ovaj put Đilas pokazao koliki je licemer.

RepublikaFoto: printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (22)

Loading
Slavica

12.02.2021 15:14

Neće ga ni biti nigde dok ne smisli neku novu laž protiv Vučića, da bi svoju sakrio.

Dina

12.02.2021 16:35

Ne moze da sakrije svoju sramotu, zato bezi od novinara.

Drugar

12.02.2021 16:36

Djilas ocito zeli da cuje samo pitanja koja njemu odgovaraju.

Milance

12.02.2021 17:11

Djilas nikada nece reci istinu, niti ce ikada raditi neki posao posteno!