(VIDEO) ŠOLAK, ĐILASE, VEŽITE KEROVE! Dare i Mare se baš osilili, SAD POČELI I DA PRETE!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2021

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umislili da su mnogo bitni!

RepublikaFoto: printscreen
Darko i Marko

Voditeljski dvojac Darko Mitrović i Marko Stepanović, u narodu poznatiji kao Dare i Mare počeli su javno da prete novinarima i to samo zato što smo preneli njihove ogavne budalaštine iz emisije koja je bila javno objavljena na društvenim mrežama, a koja se odnosila na aktuelni slučaj reditelja Mike Aleksića i silovanja glumice Milene Radulović.

Jedan od portala koji se našao na meti novinara pod direktnom kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka je i portal Republika koji je preneo njihove gnusne reči "da nije isto kad te siluje Legija i kad te siluje Mika Aleksić".

Koliko je pomenuti voditeljski par šokirao skandaloznom izjavom, govori i to da je morala da se oglasi i premijerka Srbije Ana Brnabić i zatraži javno izvinjenje od medijske kuće na kojoj rade.

Kada je Republika, ali i neki drugi portali prenela skandaloznu izjavu voditelja, usledila je salva prostačkih uvreda koje pas maslom ne bi pojeo.

A kad smo kod pasa, nije loše podsetiti se i one narodne - psi laju, vetar nosi.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

19.01.2021 19:06

Psi laju, vetar nosi.