(VIDEO) STRAŠNA PLAGIJATORKA! Novinarka Đilasovog medija UHVAĆENA U BESUMUČNOJ KRAĐI!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Resavska škola!

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Jelena Obućina

Jelena Obućina, zvezda u usponu televizije Njuzmaks bliske vođi opozicije Draganu Đilasu zapravo je najstrašniji plagijator, otkriva Republika!

Voditeljka, koja je od prelaska na opozicionu televiziju postala prepoznatljiva po dužim najavama, bezobzirno je pokrala poznatog tviteraša i njegove redove na društvenim mrežama u emisiji koju vodi predstavila kao svoje.

O tome svedoči i video snimak koji su čak i iz Njuzmaks objavio na svom zvaničnom profilu, iznad koga stoji:

- Ćutanje... Neprijatno je, ali mi smo navikli da ćutimo na mnoge bitne stvari. Ćutimo kada ne bismo smeli i zato nemojte nikada više pitati žrtve zašto su ćutale, nemate pravo, nego ih podržite da progovore kad god da su spremne! Uvod u #PregledDana sa Jelenom Obućinom - navodi se u opisu posta.

 

 

Međutim, vrlo brzo je otkriveno da je u pitanju čist plagijat, o čemu svedoči i ovaj tvit.

 

 

Da bruka bude veće, teško je verovati da će se Obućina i uredništvo te televiziji izviniti zbog "resavske škole", naprotiv, verovatno će o sebi i dalje misliti kao o tobožnjoj medijskoj-eliti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading