ŠOK! Šešelj komentarisao Velju Nevolju, pa otkrio ko planira atentat na Vučića: IMA VIŠE SNAJPERA!

Autor:

Vesti

10.02.2021

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Velje Nevolje i njegovih saradnika jedna je od najvećih policijskih akcija, u kojoj je, u dugo pripremanoj akciji policije i pripadnika BIA, pao jedan od najvećih kriminalaca u Beogradu, koji je svojim zločinima postao ozbiljna pretnja državi.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Vojislav Šešelj

Potencijalnu umešanost stranih službi koje su sve vreme podržavale delovanje Belivuka, ali i pomoć pripadnika policije i pojedinih političara sa kojim je Velja Nevolja bio umrežen, komentarisao je lider radikala Vojislav Šešelj, koji je nekoliko dana pre hapšenja Belivuka, prvi dao alarm da se priprema napad na državni vrh Srbije, sa ciljem da se izazove haos u zemlji. 

- Ne bih isključivao ni jednu ni drugu mogućnost, nisam toliko upućen u istragu, ali ja sam pre nekog vremena i rekao da Milo Đukanović planira atentat na predsednika Vučića da bi izazvao haos u Srbiji - rekao je Šešelj.

Lider radikala tvrdi da postoji još snajpera.

- Pojavilo se i to da je snajper nabavljen u Crnoj Gori, ja mislim da nije u pitanju samo jedan snajper, već više njih, takođe mislim da Milo koji je vrlo opasan, taj cilj neće pokušati samo sa jednom ekipom, već više njih - rekao je Šešelj.

 

 

 

Hapšenje koje je uzdrmalo celu Srbiju neće se ovim završiti. Stručnjaci smatraju da policija i BIA sigurno neće stati dok se ne pohvataju svi saučesnici i pomagači Velje Nevolje, čoveka koji je napravio državu u državi.

Sama sreća pa je zaustavljen jer se, po svemu sudeći, spremao da zada završni udarac, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

10.02.2021 19:57

Treba napraviti betonski zid prema CG i ne primati nikoga.