Potpredsednik Srpske liste: Svi mi Srbi sa KiM smo sigurni da će predsednik Vučić nastaviti da štiti interese našeg naroda

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

07.02.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić, komentarišući što predsednika SAD Džoze Bajden u čestitki predsedniku Aleksandru Vučiću pominje međusobno priznanje i da li to znači da je američka administracija ponovo preuzela albansku retoriku o međusobnom priznanju, ocenio je da je reč o pritisku i da je gotovo siguran da će takvih pritisaka biti i u budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Dalibor Jevtić

Jevtić navodi da je i pre nego što je postignut sporazum u Vašingtonu bilo puno pritisaka da se i tada u jednoj od tačaka nađe upravo pitanje međusobnog priznanja što je, podsetio je, predsednik Vučić odbio.

- Gotovo sam siguran da će biti i većih pritisaka u budućnosti, ali svi mi Srbi koji živimo na KiM smo isto tako sigurni da će predsednik Vučić, kao što je to već činio, zaštititi interese srpskog naroda. Zato je velika većina Srba uvek na strani njegove politike i nedvosmisleno je većinski podržava, zato što ta politika jedina garantuje opstanak života Srba na KiM - rekao je Jevtić Tanjugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading