(VIDEO) VUČIĆ NA VEŽBI VRH KOPLJA: Pripadnici 72. brigade Vojske Srbije su ponos cele zemlje!

Autor:

Vesti

07.02.2021

10:17 >> 10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić prisustvovuje danas prikazu sposobnosti dela jedinica Vojske Srbije u kasarni "Rastko Nemanjić" u Pančevu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Vučić je prisustvovao prikazu vojne vežbe Vrh koplja.

On je pripadnicima 72. brigade i njihovim porodicama poželeo dobro zdravlje.

- Ova jedinica je ponos cele Srbije, i ja verujem da vi uz našu dodatnu podršku i pomoć možete da postignete još bolje rezultate - rekao je Vučić i dodao da "ih moli da budu dobro uvežbani i utrenirani, a država će dati sve od sebe da njihov položaj bude vredan poštovanja".

Prikazu sposobnosti prisustvovali su i potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović.

Na prikazu su učestvovali pripadnici 72. brigade za specijalne operacije, 63. padobranske brigade i deo jedinica Ratnog vazduhoplovstva i PVO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Luka

07.02.2021 10:27

Proteklih godina vojska Srbije je prosla kroz slozen proces opremanja i modernizacije, kako u tehnickom tako i u tehnoloskom pogledu.

Boris

07.02.2021 10:29

Vojska je danas pokazala spremnost za efikasan odgovor i na najveće izazove.

Slavica

07.02.2021 10:30

Vojska Srbije treba da nas cuva i brani od svakog agresora.

Zeljko

07.02.2021 10:52

Ovo su lepe slike, mladi ljudi treba više da se odlučuju za ovako nešto i nadam se da će uskoro da se vrati obavezno služenje vojnog roka barem na 6 meseci.