GUŽVE NA BATROVCIMA I KELEBIJI! Oprezno na ovim putnim pravcima!

Autor: Republika

Vesti

07.02.2021

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle jutarnje magle i sumaglice, vozače na putevima u Srbiji u nižim područjima očekuju suvi kolovozi, dobra prohodnost puteva i manji broj vozila, dok će se u drugom delu dana saobraćaj osetno pojačati, prvenstevno na pravcima koji vode sa planina i vikend naselja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

RepublikaFoto: youtube.com/milaneze81

AMSS, međutim, upozorava vozače da povremeno jači udari vetra danas mogu otežavati vožnju, a posebno onim koji upravljaju vozilima s prikolicom, teretnim vozilima i autobusima.

Oprezna vožnja se naročito svetuje na području Banatskog Karlovca, Vršca, Velikog Gradišta, na ulazu u Ðerdapsku klisuru, ali i na putevima koji vode preko planinskih prevoja, poput Čestobrodice, Popadije, Tresibabe i Crnog vrha.


Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

 
Zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim, kako je saopštila Uprava granične policije, na Batrovcima i Kelebiji, gde teretna vozila na izlazu čekaju dva sata, odnosno 60 minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading