ĐILASOVA NOVINARKA POHVALILA VUČIĆA! Momenat za anale: HAPŠENJE BELIVUKA OZBILJAN UDARAC KRIMINALU

Autor: Republika

Vesti

04.02.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorijski momenat koji valja zabeležiti, đilasovski mediji su shvatili da vlast radi odličan posao.

RepublikaFoto: youtube.com/Nova S
Jelena Zorić

Opozicioni portal Nova.rs koji živi od blaćenja vlasti na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem morao je da, verujemo teškom mukom, prizna uspešnost i značaj akcije hapšenja Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Jelena Zorić, reporterka televizije N1, medijskog bastiona opozicije pored Nove S, obrazložila je koliko je stavljanje lisica Belivuku bitno. Da podsetimo, ne tako davno je prenosila sa ulica napad opozicionih demonstranata na Narodnu Skupštinu.

- Čini mi se da je ovo od kada je SNS došla na vlast prvi ozbiljan udar na kriminal - rekla je Zorić, ističući da to ne znači da je obračun sa kriminalmom završen.

- Ne postoji novinar koji ne može da pozdravi ovakvu akciju, i bar tračak volje države da se obračuna sa kriminalom. Ovo je tek početak borbe, jak udarac, jako ozbiljan, ali tek početak obračuna sa organizovanim kriminalom - ocenila je Zorić prilikom uklučenja u "N1 lajv studio", a njene reči je prenela i Nova.rs.

Može se reći da je ovo mali korak za Jelenu Zorić, ali veliki za uredničku politiku opozicionih medija, jer konačno ima neko ko otvoreno kaže da je rad Vučića ispravan i dobar za srpski narod. Ostalim novinarima preostaje velika borba sa samim sobom, da uspeju da savladaju sujetu, pogledaju se u ogledalo i iskreno priznaju kako valja biti pre svegta objektivan, a ne kontra po svaku cenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading