KO BI OVO OČEKIVAO?! Čeda Jovanović se oglasio o KONTROVERZNIM STAVOVIMA DOKTORA NESTOROVIĆA, ono što je rekao mnoge će iznenaditi!

Autor: Republika

Vesti

03.02.2021

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čeda Jovanović gostovao je u jutarnjem programu TV Hepi kod Milomira Marića, a tokom razgovora dotakao se i stavova doktora Branimira Nestorovića, koji sve češće negira postojanje pandemije korone, kao i efikasnost PCR testa i vakcine.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Čeda Jovanović je imao štošta da kaže o doktoru Nestoroviću:

- On je jedan renesansni tip. Međutim, kod nas se često neke stvari pogrešno tumače. On kad priča da se ni mrtav ne bi vakcinisao, on to mišljenje zasniva na sopstvenom iskustvu, nikoga on ne nagovara da se ponaša kao on, mada to nekima tako izgleda. To je čovek koji je spasao, ne samo Novaka Đokovića o čemu se najčešće priča, već desetine hiljada dečjih života - rekao je Jovanović.

 

 

 

Podsetimo, Republika je već pisala o kontroverznim stavovima doktora Nestorovića, koji je nedavno izneo čitav niz tvrdnji koje se, blago rečeno sporne.

Nestoroviću su odgovorili i pojedini članovi Kriznog štaba, koji su ocenili da je Nestorović izgubio svaki kredibilitet.

Verujte, nije to što niko neće zvanično da komentariše zbog nekog straha od njegovih nazovi argumenata. Naprotiv, a o tome smo i pričali pred poslednje sastanke štaba, pre nego što počne sednica, profesor je među nama izgubio svaki kredibilitet. Svojim gostovanjima po televizijama pretvorio se u cirkusanta i dvorsku ludu - rekao nam je jedan od sagovornika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bane

03.02.2021 14:15

Nestor se pretvorio u cirkusanta i dvorsku ludu.