(FOTO) TUČA ZA PRVU KOKARDU SRBIJE! Novi "fajt" opozicije, Vuk Jeremić kopira Đilasovog kuma!

Autor: Republika

Vesti

02.02.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić bezuspešno pokušava da se istanke u opoziciji, koja je i tako na marginama srpske politicke scene, a koliko je smešan u svojim namerama pokazuje to što je plagirao Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Mlađan Đorđević i Vuk Jeremić

Mlađan Đorđević i Vuk Jeremić u borbi za prvu kokardu Srbije! Lider Narodne stranke više ne zna sam da smisli kako da prevari i slaže birače, pa je krenuo da kopira kolege iz opozicije. Nesrećni Jeremić je plagirao kuma Dragana Đilasa, Mlađana Đorđevića, predsednika pokreta Oslobođenje.

Lider Narodne stranke se pohvalio na Tviteru kako sa "jatacima iz šumadijskih pokreta priprema ustanak". Na stranu se jataci mogu nabrojati na prste dve ruke, ali Jeremić se malo zaigrao i uradio ono što je Đorđević još ranije uradio, kada se takođe sa šajkačom na glavi pohvalio kako će povesti ustanak.

 

 

I glavni urednik Srpskog Telegrafa Milan Lađević našalio se na račun marginalizovanog Jeremića.

- Kakav plagijator Vuk Jeremić. Mlađan Đorđević je već podigao ustanak! Žestoka bitka za prvu kokardu Srbije - napisao je Lađević na Tviteru.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Mirka

02.02.2021 09:58

Bas se pitam ko ce izvuci deblji kraj u ovoj foto tuci.

Mirka

02.02.2021 10:00

A jeremc kaze da opozicija moze da se dogovori, a potuku se zbog nekih slika.

Dejo

02.02.2021 10:01

Opozicija je odavno u totalnom raspadu iz dana u dan su sve gori i gori. Nemam reči za ovakvo njihovo ponašanje. Po meni su oni preterali i prevršili su svaku meru.

Mala plava

02.02.2021 10:04

Slican se slicnima raduje ,tako i za Đilasa i njegove sta se drugo moglo ocekivati