SARAPA ŽESTOKO ODGOVORIO IVANOVIĆU: Nećete verovati šta mu je sve poručio!

Autor: Republika

Vesti

29.01.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj i novinar televizije Pink Predrag Sarapa odgovorio je na brutalne pretnje koje mu je uputio potrčko Dragana Đilasa Ivan Ivanović.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, ST/V. LUKIĆ
Ivan Ivanović i Predrag Sarapa

Ivanović je, naime, nedavno na društvoj mreži Tviter, vadeći iz konteksta reči ministra spoljnih poslova Nikole Selakovića, poručio da "Sarapa nije Srbin" pošto se ne preziva na "ić", što je direktna pretnja i poziv na linč.

RepublikaFoto: youtube.com/Veče Sa Ivanom Ivanovićem
Ivan Ivanović

Kako ističe voditelj TV Pink za Republiku, nije mu preostalo ništa drugo nego da Ivanovića tuži.

- Posle višegodišnjeg vređanja i izvrgavanja ruglu na sve moguće načine, Ivanović nastavlja sa novim lažima! Poslednje u nizu uvreda koje mi je uputi je ta da "Sarapa nije Srbin" i da je "on šokiran". To je direktno crtanje mete meni na čelo i to u trenutku povećanih napetosti u društvu. Sve se veoma podlo nastavlja na kampanju koju trpim već godinama od dotične osobe - kaže Sarapa za Republiku, obrazlažući da je Ivanovićevo tvitovanje direktan poziv na linč.

- Šta treba da mi se desi ako je Ivan Ivanović ustanovio da "nisam Srbin"? Da li zbog toga treba da budem linčovan ili nešto gore od toga? - zapitao je Sarapa.

RepublikaFoto: dailymotion.com/printscreen
Predrag Sarapa

Na bestidne uvrede da "je stalno pijan i da je opasan", koje je Ivanović takođe uputio voditelju TV Pink, Sarapa odgovara:

- Ivanović ponovo laže! Nikada nismo sedeli u kafani, niti je on merodavan da procenjuje kada je neko pijan i da li je neko opasan! - kategoričan je naš sagovornik.

On je takođe odbacio optužbe da je pretio Ivanoviću.

Njemu je pretnja da "ja nisam Srbin" - metafora, a moj poziv da krvlju dokažemo "ko ima više srpskog u sebi" je pretnja. Kakva zamena teza! Još jedan u nizu podlosti i pokvarenosti koje sa gnušanjem odbijam - zaključio je Sarapa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
FetNab

29.01.2021 09:36

Na vic su Bugari.

Odgovori 0 11
Gradjanin

29.01.2021 09:48

Ja to nisam tako razumeo,gospodin Sarapa sigurno zna da to nije receno tako kao sto on pretstavlja.samo je prokomentarisovao da nije tacno ono sto je receno za "ic" sto je na kraju tacno.to sto se on nasao prozvan medju 10-15 srpskih prezimena sto nemaju "ic" to je njegov problem.Ivanovic ima dugu jezicinu ali u ovom slucaju je ok.a ko je ciji potrcko o tome bi moglo da se polemise.

Odgovori 2 12
Beban

29.01.2021 17:27

Ivan = Šaban.