(VIDEO) NE ZNA SE KO PIJE, KO PLAĆA: Opozicioni analitičar dao dijagnozu opozicije

Autor: Republika

Vesti

26.01.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A leka nema!

RepublikaFoto: youtube.com/Nova S
Boban Stojanović

Analitičar Boban Stojanović hirurški precizno postavio je dijagnozu srpske opizicije!

Gostujući na televiziji koja ideje opozicije svakodnevno propagira, Stojanović je do koske ogolio svu bezidejnost i sujetu opozicionih predstavnika.

- Ne zna se ko pije ko plaća. Definitivno moramo da govorimo o opozicijama, a ne opoziciji. Problem sa opozicijom je što ništa nije naučeno ni u 2018. ni u 2019, ni 2020. godine. Opozicija nije ujedinjena ni po jednom pitanju, niti su ujedinjeni oko platformi, niti oko bojkota. Onda se u medijima prepucavaju - objasnio je Stojanović.

Stojanović priznaje da su raskoli u opoziciji toliki da izgleda da nema leka.

- I dok se ne napravi neki blog koji će se umestiti između SPS i SNS, biračima neće delovati da opozicija može da pobedi na bilo kojim izborima koji nam slede - zaključio je Stojanović.

Kako je Stojanović još opisao opoziciju, pogledajte u video snimku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Božin

26.01.2021 21:32

Djilas sa ovima oko sebe razbio celu opoziciju i niko nije prešao smanjeni cenzus. I tako i dalje nastavljaju bez plana i programa. Nasilje nije plan i program.