ŠEŠELJ SAVETUJE: Vladika Joanikije mora da se distancira od Dake Davidovića, Srbi su razočarani Krivokapićem!

Autor: Republika

Vesti

25.01.2021

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj komentarisao je aktuelnu političku situaciju u Crnoj Gori i poručio vladiki Joanikiju da se distancira od biznismena Dake Davidovića.

RepublikaFoto: printscreen
Vojislav Šešelj

- Logično je da vladika Joanikije bude na čelu Mitropolije crnogorsko-primorske. Uz mitropolita Amfilohija izneo je litije u Crnoj Gori, bio u zatvoru i muški se držao - prokomentarisao je Šešelj.

Međutim, sa druge strane, lider SRS savetuje vladiku da se ogradi od biznismena Dake Davidovića.

- Davidović sad ima političku partiju. Ja nisam protiv vladike Joanikija, ali mu ja savetujem da se ogradi od Dake Davidovića. On je biznismen, tajkun... Pa, i u Srbiji je bilo tajkuna koji su pomagali crkvu - ističe Šešelj.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Hram

Kada je reč o crnogorskom premijeru Zdravku Krivokapiću, Šešelj kaže da je on razočarao Srbe u Crnoj Gori.

- Dok se ne reši pitanje ambasadora u Crnoj Gori, Srbija ne bi smela da pozove Krivokapića u zvaničnu posetu - navodi Šešelj.

Kao glavne zamerke Krivokapiću, Šešelj kaže da su Krivokapićeve ogromne greške što je najavio da neće povući priznanje Kosova i što neće promeniti stav o članstvu Crne Gore u NATO.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading