Biljana Popović Ivković progovorila o strašnom iskustvu iz mladosti: Aleksić mi je rekao da imam iks noge i da mi više priliči jahanje

Autor:

Vesti

18.01.2021

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna sekretarka Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Biljana Popović Ivković priznala je večeras da je i nju Milena Radulović motivisala da progovori o traumi iz detinjstva zbog monstruma Mike Aleksića.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

U osetljivom periodu detinjstva nasilni učitelj glume je lepu Biljanu učinio vrlo nesigurnom i nesrećnom.

Aleksić je udario na njen ponos i urušio joj je samopouzdanje rugajući se besramno njenom

 fizičkom izgledu za koji od malena pa do današnjih dana dobija nebrojeno komplimenata.
Ali da krenemo od početka, i da prenesemo šta je bivša voditeljka rekla o selekciji u toj, danas se ispostavilo, bolesnoj školi glume, te kako je tamo dospela.

- Moje najbliže drugarice bile su u tada čuvenoj grupi Mike Aleksića. Pre više od 30 godina to je bilo "fensi". Nije svako mogao svom detetu ni da priušti taj hobi, koštalo je, niti je svako dete moglo da bude po Mikinom ukusu. Birao je. Dečaci su se više družili sa mojim drugaricama iz grupe, one su bile u centru pažnje. Kao talentovane, bile bi izabrane za sve priredbe u školi, jer su  iz "Mikine grupe". Mami sam svakodnevno "probijala glavu". Postadoh i ja deo te grupe, sva važna, ali ubrzo jedva dočekah trenutak da iz nje izađem. Odustala sam u svojoj glavi zapravo pre nego što sam počela, već pri prvom arogantnom i drskom susretu- piše Biljana u svojoj ispovesti koju je večeras podelila sa javnošću na društvenoj mreži Fejsbuk.

Potpuno iskreno Biljana je prenela šta je najviše bolelo kod čoveka koji je priveden pred lice pravde posle više decenija lošeg činjenja prema malim beogradskim princezama.

Ivković se plaši da je i njene drugarice Aleksić povredio kao hrabru Milenu

- Posle ispovesti heroine Milene i devojaka, jer za ovakvu istinu potrebna je nadljudska hrabrost, pitam se šta je bilo sa mojim drugaricama? Da li ih je povredio? Da li im je pokvario detinjstvo? Da li im je urezao neku traumu? A ne znam kako da ih pitam. Ustručavam se. Pa hoću, pa neću. Kako?- pita se Biljana Popovic Ivkovic.

- Podsmevanje, ruganje, vređanje bio je deo tog perfidnog rituala i dobro osmišljene manipulacije bićima koja tek treba hrabro da koračaju kroz żivot. Sreća se pretvorila u nesreću. Prvo što mi je rekao je da imam iks noge, da mi više priliči jahanje i da izbegavam suknje. Plakala sam. To veče provela sam ispred ogledala zagledana u svoje noge. Suknju nisam oblačila. Mami nikako nisam mogla da objasnim da odustajem, a tek sam počela. Nije mi 100% poverovala kada sam joj rekla da me je povredio rečima, a ustvari povredio je moje srce- piše plavokosa dama sa javne scene.

Ona se dalje priseća kako nije odmah naišla na razumevanje u porodici kada je izrazila želju da napusti Aleksićevu grupu.

-Mama je moj veliki borac, nije razumela to brzinsko odustajanje. Treći put me je boleo stomak. To je naravno bio izgovor. Nakon toga Mika je bio besan, rugao mi se. Mrzeo je izostajanje. To ga je poništavalo. Mama je je ubrzo uzela stvar u svoje ruke, pokušala je da razgovara s njim, bezuspešno.  Roditelje nije poštovao i degradirao je njihovu ulogu. I mama je odustala. Shvatila je - kaze Biljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maks

21.01.2021 13:56

Sad ispade da je sve hipnotisao pa nisu mogle da prijave manijaka.