NOVI ŠOK! Aleksić optužen za silovanje učenica odbio advokata po službenoj dužnosti

Autor:

Hronika

18.01.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni producent i reditelj Mika Aleksić kojeg je glumica Milena Radulović optužila da je više puta silovao dok je bila maloletna odbio je da ga zastupa beogradski advokat Željko Grbović.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miroslav Mika Aleksić

Naime, porodica je Aleksiću obezbedila željenog advokata jer nije hteo da ga brani advokat po službenoj dužnosti koji mu je dodeljen nakon sto je advokatu Draganu Plaziniću uskraćena mogućnost zastupanja klijenata pošto je utvrđeno da mu je istekla advokatska legitimacija. 

Sve ovo je za Srpski telegraf i Republiku potvrdio advokat Željko Grbović.

- Da tačno je da sam bio po službenoj dužnosti određen za Aleksićevog branioca, ali su me iz Višeg javnog tužilaštva obavestili da se pojavio njegov izabrani advokat. Zahvalili su mi se što sam prihvatio da ga branim, ali su mi ljubazno objasnili da ce moj kolega da ga zastupa u daljem postupku. O kome je reč nisu mi rekli - ljubazno je objasnio advokat Grbović. 

Inače, Aleksića je osim Radulovićeve kao nasilnika i silovatelja označilo na desetine polaznica njegove skole, iako se za sada samo njih pet odvazilo da ga prijavi policiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading