(VIDEO) VEJE SNEG NA ZLATIBORU! Vučić otvorio najdužu gondolu na svetu: Ne zanima me ko je na vlasti, došao sam da čestitam!

Autor: Republika

Vesti

14.01.2021

10:39 >> 11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru...

RepublikaFoto: Printcreen

- Uvek ćemo biti uz vas, kao što je Zlatibor uvek uz Srbiju! Uvek ćemo biti tu da podržimo ovakve stvari nevezano za to ko je trenutno na vlasti, ko je bio ili ko će biti na vlasti. Živela Srbija - zaključio je predsednik Vučić.

- Od mene nećete da čujete da je gondola loša zato što ju je gradio neko drugi. Od mene to nećete da čujete! ne zanima me ko je na vlasti! Ja sam došao da čestitam. I mislim da tako moraju da funkcionišu stvari u Srbiji - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

- Ovo je jedno od najvrednijih ulaganja u turizam u poslednjih nekoliko godina - rekao je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović. 

Gold gondola Zlatibor, kao najduža panoramska gondola na svetu, predstavlja novu turističku atrakciju.

Devet kilometara najmodernije vazdušne trase zlatiborske gondole povezaće centar Zlatibora sa ski centrom Tornik, preko Ribničkog jezera na kojem će se nalaziti međustanica. Gondola trenutno ima kapacitet 600 putnika po satu u 55 zasebnih kabina sa po 10 mesta. Maksimalan kapacitet gondole je 90 kabina i 1.000 putnika/h. Vožnja Gondolom pružiće impresivnih 25 minuta sa neverovatnim pogledom na živopisne pejzaže Zlatibora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Aleksandar

14.01.2021 11:03

Čestitam Predsedniče. Samo veliki ljudi praštaju i uvek su spremni da podrže poduhvate u interesu svoga naroda.

maja

14.01.2021 11:04

Zlatibor je planina sa velikim turističkim potencijalom i lepo je što će imati ovu velelepnu gondolu.

Zaza

14.01.2021 11:05

Gondola je odlicna stvar, Zlatibor je jedno od posecenijih turistickih mesta nase zemlje i treba ulagati u ovakve stvari. Svaka cast

Željko

14.01.2021 11:05

Gondola će značajno povećati turistički potencijal Zlatibora i dovesti veći broj turista na ovu planinu.