POZNATI POLITIČAR IMA STRAŠNE POSLEDICE OD KORONE: Nije mogao da diše, borio se za svaki udisaj!

Autor: T. K.

Vesti

12.01.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da trenira. U kući je stalno tražio da se otvori prozor da bi došao do vazduha

RepublikaFoto: Printscreen/twitter.com
Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović ima ozbiljnih problema sa D-dimerom, koji je užasno visok, a konzilijum lekara u bolnici "Dragiša Mišović" još nije izašao sa konačnom dijagnozom.

- Negativan je na koronavirus, ali ovo su očigledno posledice koje je korona ostavila na njegov organizam. On se od korone nije oporavio. Iako je želeo da trenira, da se vrati uobičajenim navikama, nije mogao. Dah mu je bio kratak. Čak je i u kući, dok ide iz sobu u sobu, stalno zastajkivao, tražio je da se otvori prozor da bi došao do vazduha - priča za Srpski telegraf izvor blizak porodici.

Prema rečima našeg sagovornika, lideru LDP je u bolnici "Dragiša Mišović" konstatovana upala pluća. Imao je i visoku temperaturu.

RepublikaFoto: Printscreen/twitter.com

- Korona sigurno nije, negativan je na svim testovima, ali očigledno su ostale neke posledice. Nema istine u medijskim napisima da ima problema sa kičmenom moždinom. Ništa od toga nije tačno, kao što nije tačno ni da se nije pridržavao saveta lekara posle izlečenja od korone - priča naš sagovornik.

Dodaje da je Jovanović predano pratio sva upustva stručnjaka, da je čak suprugu Jelenu i njihovu decu opominjao da uzimaju vitamine:

- Stalno je išao za ukućanima i proveravao da li su uzeli vitamin C i ostale vitamine, redovno je pio kardiopirin, koji su mu propisali. Nadamo se najboljem, da će dobiti i ovu bitku - navode porodični prijatelji.

RepublikaFoto: Printscreen/twitter.com

Kažu i da je Jovanović stalno u kontaktu sa porodicom, da je u stabilnom i svesnom stanju, kao i da je van životne opasnosti.

Podsetimo, Jovanović je u julu 2020. bio pozitivan na koronu i tada je imao tešku upalu pluća, zbog čega je bio na Infektivnoj klinici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading