ČOVEK SA PUŠKOM U RUKAMA PRETI PREDSEDNIKU ALEKSANDRU VUČIĆU! Brutalne uvrede upućene i članovima njegove porodice!

Autor: Republika

Vesti

12.01.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramni napadi i brutalna vređanja Aleksandra Vučića postala su redovna pojava na društvenim mrežama, pa su tako ponovo osvanule bolesne pretnje upućene predsedniku države i njegovoj porodici.

RepublikaFoto: printskrin

Na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "avucic" osvanule su jezive pretnje upućene predsedniku, njegovom sinu i majci.

Pretnje su uputili pojedini korisnici ispod objave u kojoj je predsednik Vučić građanima Srbije čestitao Badnje veče, piše Informer.

Bolesne pretnje na Instagramu upućene su sa profila čoveka koji je upisan pod imenom "ZJakovljević" , a na pretnje se nadovezao i korisnik pod imenom Stefan Vlahović.

- Vučiću, žvalo žvalavi, je*aćemo ti majku, kad tad -  napisao je jedan korisnik.

Foto: printskrin

- Majmune Vučiću, iskreno, ali baš najiskrenije, nema kud iskrenije, želim rak glave, ali onaj najgori i najveći. Da umreš u najvećim mukama jer si ti najbolesnija i najodvratnija osoba koja je rođena na ovome svetu... Ovo ti baš kažem iz sra, voleo bih da te gledam i da ti se smejem kako umireš i da pi*am po tebi. Eto, rekao sam ti sve što sam mislio iz srca - nadovezao se drugi.  

 
- Voleo bih da i tvog sina zgaze kao što su onog čoveka i dečaka zgazili i da leti 50 metara da ne možeš da ga prepoznaš - piše korisnik na Tviteru.
Foto: printskrin

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (54)

Loading
Jelena

12.01.2021 14:00

Ovo nije covek,ovo je monstrum!!!

Mily

12.01.2021 14:01

Ove monstruozne pretnje upucene Vucicu i njegovoj porodici prevazilaze granice zdravog razuma i ne smeju da se tolerisu vise! Nijedan predsednik na kugli zemaljskoj nije doziveo ovakve uvrede samo zato sto predano obavlja svoj posao, a to nekima zestoko smeta!

lak

12.01.2021 14:08

Pretnje su nedopustive.

Mila

12.01.2021 14:19

Jezivo, taj covek ne da je samo opasan po Vucica, on je opasan po okolinu.