(FOTO) KAMERA UKAČILA SVE: PAPIR koji pokazuje NESTVARNE PODVIGE! Vučić prezentovao FANTASTIČNE PODATKE u borbi protiv korone

Autor: Republika

Vesti

11.01.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je na "Ćirilici" pokazao papir koji pokazuje izuzetne rezultate u borbi protiv korone.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy

Kamera je ukačila grafikone najuspešnijih, odnosno najugroženijih država trenutno u regionu koje muku muče protiv korone.

Vidi se broj smrtnih slučajeva na 100.000 stanovnika i po tom kriterijumu smo pretposlednji, u bezbednoj zelenoj zoni. Jedino je Albanija neznatno bolja. Ako uzmemo u obzir da smo najveća država u regionu, rezultati su zapanjujući.

Najugroženija je Slovenija, pa Severna Makedonija, zatim Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Maađrska, Hrvatksa, Rumunija je u umerenoj zoni.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Broj smrtnih slučajeva na 100.000 stanovnika

- U ovom trenutku imamo 10000 ljudi u bolnicama. Imaćemo toliko u februaru i martu, ako nam dođe ovaj britanski "so". Borimo se dobro, narrod se borio dobro... Bitno da ne trčimo pred rudu, moramo da vodimo računa jer za sve što radimo moramo sami da platimo i zato čekamo donaciju vakcina od EU. Svoje vakcine sami plaćamo. Imamo i obezbedićemo dalje - prokomentarisao je Vučić. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
lak

11.01.2021 21:53

Srbija se uspesno bori protiv korone.

Ivana

11.01.2021 22:06

Aleksandar Vučić je obezbedio sve vakcine koji su dostupne na tržištu protiv Covid19 i niko to nije uradio. Nama je potrebno da se Srbija vakciniše. Prijavila sam se za vakcinu Sputnjik V.

Zeljko

11.01.2021 23:23

Vlast je na vreme povlačila poteze protiv korone a struka i lekari su spasili mnoge živote.

Pedja

11.01.2021 23:25

Hvala predsedniku što se izborio za više vrsta vakcina i dao mogućnost građanima da izaberu koju će.