PALMA OTVORIO DUŠU: Imao teško detinjstvo, mlad se oženio, a evo ŠTA MISLI O ARKANU I PELEVIĆU!

Autor: Republika

Vesti

08.01.2021

21:07 >> 21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma ispričao je životnu priču u emisiji "Specijal" na televiziji Happy.

RepublikaFoto: TV Happy
Dragan Marković Palma

Iako je jedan od retkih političara koji ne beži od javnog eksponiranja, u razgovoru sa voditeljem Urošem Božićem, Dragan je otvorio dušu i otkrio nepoznate detalje iz svog života.

Najsrećniji je kada pomaže ljudima

Govoreći o sreći, Palma kaže da su srećni svi oni kojima je porodica živa i zdrava, oni koji imaju osnovne uslove za život i mogu da plate račune.

- Naročito sam srećan kada mogu da pomognem drugima - naglašava.

Osvrnuo se i na Kovid-19, pa istakao da ga naročito rastužuju vesti o ljudima koji obole od ovog virusa i nažalost preminu.

Marković je na kraju poslao važnu poruku, a to je opraštanje.

- Na Božić se mire posvađani, oprostite! Veličina ljudska je u praštanju.

- Nadam se da će ova godina biti drugačija od 2020. godine, da svako može da živi od svog rada, a mi političari da pomognemo - zaključio je Palma i zapevao za kraj zajedno sa Bogoljubom Karićem.

Svađanje sa Dačićem

Govoreći o odnosu sa Ivicom Dačićem, Palma je rekao da se oni već 12 godina druže.

- Za to vreme se nismo nikada posvađali.

O Arkanu i Peleviću

RepublikaFoto: AP Archive/printskrin
Sa Arkanom je bio blizak

Nisu me zvali u stranku Pelević i Arkan, sam sam se javio - počinje priču Palma.

- Prvo sam pošao da se učlanim u SPS, a oni su mi rekli "javićemo vam se" - kaže Palma i dodaje da je nakon toga otišao kući, gde je na televiziji gledao program u kojem je Arkan govorio.

- To mi se svidelo. Potom sam im poslao CV i tako sam ušao u stranku.

- Nikada se nisam razočarao. Mnogo sam naučio. Arkan me je prijatno iznenadio, a sve te priče koje su kružile o njemu uopšte nisu tačne. O svakom detetu je brinuo, bez obzira što se ženio više puta - priča Palma, pa dodaje da je on branio srpski narod i da će istorija to pokazati.

Koliko je bio blizak sa Arkanom dovoljno govori činjenica da je išao kod njega na proslavu krsne slave. Pričajući o Borislavu Peleviću, Palma navodi da je njegova smrt bila veliki gubitak za Srbiju i za kik boks u celom svetu.

Vojsku služio u Hrvatskoj

Palma je vojsku služio u Puli u Hrvatskoj, a bio je tamo najmlađi. Oženio se neposredno pred odlazak u vojsku, a žena mu je bila trudna kada je on otišao.

- Ej, ti mali, dođi jer si fazan - to je važilo za početnike, ali ja sam to odmah raščistio sa njima - priča.

Međutim, kako kaže, ubrzo su shvatili da je vredan i radan i da je sa svojih 18-19 godina mogao da parira starijima.

- Političari ne treba da svađaju narod, sada kad bih pravio anketu svi ljudi bi bili za to da se vrati stara Jugoslavija.

Tadić i Vučić su želeli da bude ministar

Kada sam upisao fakultet i doneo ocu indeks, rekao mi je da ne mogu da studiram, a majka je tražila da ga poslušam - priča Palma.  Prvi put sam oca odbio kada nisam želeo da odem u Švajcarsku da radim, iako je tamo četiri-pet puta bila veća plata.

Politička karijera je došla spontano. - Meni je Tadić nudio da budem ministar, kao i Vučić, a ja sam odbio. Ne treba mi ministarska funkcija da bih radio posao - priča on.

Imao je teško detinjstvo

- Bio sam sin jedinac. Oduvek su mi nedostajali brat ili sestra - otvorio je dušu Palma i dodao:

- Otac me je terao da radim, bili smo najveći proizvođači cigle, čuvali juna, imali bikove...

- Prvi put sam na more otišao kao srednjoškolac, u drugoj godini. Kad sam pitao tatu da idem na more, rekao mi je "ne može, kad ti budeš išao oni neće moći, a sad je vreme da se radi" - priča on.

Da nisam imao radnu naviku koju sam tada stvorio, pitanje je da li bih ostvario ove rezultate danas - navodi Palma i ističe da je ustajao u 5 sati ujutru.

On je, kako kaže, imao teško detinjstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading