STIŽE SNEG ZA VIKEND! Do srede pravo proleće a onda OBRT: Detaljna vremenska prognoza za Srbiju za 7 dana

Autor:

Vesti

03.01.2021

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo vreme i trećeg dana 2021. godine. Pretežno sunčano i toplo sa temperaturom do 14 stepeni. Od sutra stiže naoblačenje, moguća je kiša i pad temperature.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U nedelju će tokom dana biti Toplo, uz postepeno naoblačenje, mestimično sa slabom kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, u košavskom području jak i olujni, jugoistočni, u toku noći u slabljenju. Najniža temperatura od 0 do 6, a najviša od 9 do 12 stepeni,  u Timočkoj Krajini u oko 6 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

U ponedeljak pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, tokom dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7 stepeni, najviša dnevna od 7  do 11 stepeni.    

Ništa bolje vreme nas ne očekuje ni u utorak gde će biti pretežno oblačno, ujutro i pre podne ponegde sa kišom, u višim predelima sa snegom. Od sredine dana prestanak padavina i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 5 stepeni. najviša dnevna od 6 do 11 stepeni.

Foto: weather.com
Vremenska prognoza za sedam dana

U sredu će jutro biti sa blagim naoblačenjem ali već oko podneva stiže razvedravanje te i pojava sunca. Najniža dnevna od 0 do 3 stepena, a najviša od 6 do 10 stepeni celzijusovih.

A za Božić nam dolaze povremeni pljuskovi pa ako budete izlazili obavezno ponesite kišobran. Vetar će biti slab i umeren, uz povećanu vlažnost vazduha od 85 odsto. Najniža dnevna temperatura biće 2, a najviša dnevna do 8 stepeni.

U petak kao da se priprema vreme za zimu pa dolazi do zahlađenja gde će najniža dnevna biti 0 stepeni a najviša 5. 

Za vikend osetno hladnije a i stiže nam prvi sneg sa primasima kiše. Te će se temperatura kretati od 0 do 3 stepena najniža a najviša dnevna od 1 do 5 stepeni celzijusovih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading