(VIDEO) Vučić otkrio koja građevinska firma u Srbiji ne kasni nikada!

Autor: Republika

Vesti

29.12.2020

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je kamen temeljac za izgradnju fudbalskog stadiona u Zaječaru, a tom prilikom rekao je kako je ceo projekat čudesan i kako samo jedna građevinska firma nikada ne kasni!

RepublikaFoto: Republika
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije nije krio oduševljenje i ponos zbog činjenice da se u Zaječaru gradi pokriveni stadion, jedini takvog tipa u Srbiji...

On je rekao da će stadion doprineti razvoju Zaječara isto kako je Arena bila razvojni projekat za prestonicu.

Predsednik je pohvalio kompaniju Konkord Vest koja izvršava radove na ovom stadionu.

- Projekat je najlepši, čudesno delo... Firma (Konkord Vest) koja radi, radi odlično. Oni ne kasne nikada, i za manje od dve godine, za godinu i 11 meseci, oni po ugovoru treba da završe posao ovde. To će biti neverovatna stvar. Nije samo 8.500 ljudi na pokrivenom stadionu... Koji mi to pokriveni stadion imamo u Srbiji? To nije ni Rajko Mitić, ni JNA. Nemamo ni jedan stadion koji je pokriven u našoj zemlji. Prvi koji će da bude u potpunosti pokriven je Zaječarski stadion. Imaćete lepoticu od stadiona gde će moći da dolaze da igraju ne samo Partizan i Zvezda, već i reprezentacija Srbije. Napravićemo takmičenje između Leskovca i Zaječara, pa gde bude napravljena bolja atmosfera za naš nacionalni tim, tamo ćemo da igramo reprezentativne utakmice - poručio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Sofija

29.12.2020 16:41

Врло је важно да се сваки део наше лепе Србије гради и развија

rasa

29.12.2020 16:52

To su prave firme, a ne one sto gledaju koga ce pre da prevare.

Petar

29.12.2020 16:59

Ovo je jedan veoma znacajan projekat.Bice to jedan lep i moderan stadion.

Petar

29.12.2020 17:26

Sve što je obećano ispunjeno je za kratko vreme. Ponosan sam na našu državu i na našeg predsednika jer je ovo velika investicija koja će doneti dobre rezultate svima nama.