STRAŠAN LICEMER! Samozvani privatni detektiv se sakrio iza NVO i OTPOČEO HAJKU NA SRPSKU POLICIJU! I TO SAMO ZBOG OVOGA!

Autor: Republika

Vesti

29.12.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nevericu!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stevan Đokić

Ako bismo vam rekli da u Srbiji postoji neko ko se protivi uvođenju reda u policiju i uvođenja reda u haos sa lažnim značkama o kojem Republika već danima piše, verovatno nam ne biste verovali.

Međutim, ne biste bili u pravu!

Jer, verovali ili ne, Stevan Đokić iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu DBA protivi se baš tome - uvođenju reda!

U svojim objavama na društvenim mrežama, ovaj samozvani privatni detektiv najprizemnije je udario na srpsku policiju i direktora Vladimira Rebića, i to samo zato što u MUP postoji rešenost da se uvede red u oblast u kojoj do sada vladala apsolutna anarhija.

Foto: printscreen
RepublikaFoto: printscreen

Pri tom, da stvar bude gora, Đokić koji je koliko do juče hvalio policiju i vlast podržavajući odluke koju su donošene u oblasti bezbednosti, naprasno je "obrnuo ćurak naopako" i krenuo žestoko da vređa rukovodioce u MUP, i to samo onda kada su njegovi interesi postali ugroženi rešenošću policije da otkloni sve nepravilnosti.

Zaista licemerno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading