PS: Mustafa može da vređa Vulina i vrši pritisak na sud, ali srpski jezik ne može da poništi

Autor:

Vesti

28.12.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ragmi Mustafa pokušava da današnje suđenje sa ministrom i predsednikom PS-a Aleksandrom Vulinom zloupotrebi u političke svrhe", kaže se u saopštenju Pokreta socijalista, nakon završenog suđenja Vulina i Mustafe.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Aleksandar Vulin

- Naš predsednik ne mrzi i sa punim poštovanjem govori o Šiptarima, šteta što Mustafa ne pokazuje isto takvo poštovanje prema Srbiji, Srbima i srpskom jeziku. 

Ističe tuđe zastave na institucijama u Srbiji, a sada bi i da zabrani Srbima da govore srpski jezik, da zabrani srpske rečnike, da zabrani Maticu srpsku. 

 

Mustafa može da vrši pritisak na sud koliko god hoće, može i da laže i vređa Vulina u svojim tvitovima koliko god hoće, ali srpski jezik i pismo ne može da poništi- naveli su u PS-u reagujući na tvitove Ragmija Mustafe u kojima je izneo niz uvreda i laži na račun ministra Vulina, nakon završenog ročišta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading