Vučić najavio izgradnju novog KC Vojvodina: Postavljamo kamen temeljac, veoma sam srećan zbog toga

Autor:

Vesti

28.12.2020

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić izjavio je na novogodišnjoj konferenciji za novinare gde predočava plan za tekuću godinu da će jedan od glavnih ciljeva biti izgradnja novog Kliničkog centra Vojvodine.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Aleksandar Vučić

- Veoma sam ponosan na činjenicu da pored izgrađenog kliničkog centra u Nišu vema brzo gradimo i klinički centar u Beogradu. Za dva dana postavljamo kamen temeljac sa pokrajinskom vladom u Novom SAdu za klinički centar Vojvodine. Cilj nam je da se izvrši vrlo brza imunizacija odnosno vakcinacija stanovništva, veoma brzo nakon završetka ovih kliničkih centara idemo na rekonstrukciju domova zdravlja i specijalnih bolnica. Moram da napomenem da sam posebno srećan na činjencu da sledeće  godine gradimo bolnicu u Gračenici kao i dom zdravlja u Borči gde će ljudi sa druge strane Dunava nakon decenije i više konačno dobiti veliki Dom zdravlja - rekao je predsednik

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Željko

28.12.2020 12:38

Država pokazuje izuzetnu brigu za zdravlje građana. Ulaganja u zdravstveni sektor nikad nisu bila veća nego poslednjih godina.

Lela

28.12.2020 12:38

Srbija nastavlja da gradi nove bolnice.Svaka cast.

Kolja

28.12.2020 12:51

Malo dobrih vesti u moru ovog sivila svima mnogo znaci !

Princip

28.12.2020 12:52

U zdravstveni sistem Srbije se nije uložilo u proteklih 100 godina, koliko je uloženo od kada je Aleksandar Vučić na vlasti i za to mu svi dugujemo ogromnu zahvalnost.